Boomverzorging

 

Als een boom ons verse zuurstof geeft, zouden we deze dan niet goed verzorgen?

 

Waarom boomverzorging?

 

 

Een boom is een groot element in uw tuin. Vaak staat hij er al jaren en u hoopt hem nog jaren te kunnen behouden. Om dit doel te bereiken is onderhoud van uw tuin erg belangrijk. Soms kan een kleine ingreep al heel veel goed doen voor een boom. Vraag daarom gerust naar de mogelijkheden voor uw boom.

 

Wilt u een boom verwijderen? Hiervoor bent u bij Hoogendoorn Tuinen aan het juiste adres. Wij werken altijd met gecertificeerde medewerkers en materialen om de klus voor u te klaren.

 

 

Wanneer is uw boom toe aan onderhoud? Hieronder hebben wij 2 tips voor u

 

Tip 1:

 

 

Laat u altijd adviseren door een professional als u een boom wilt snoeien. Het is van belang dat de boom in een goede conditie is en blijft.

 

Verkeerd snoeien kan de boom onbedoeld ernstige schade toebrengen.De snoeiwond kan gaan inrotten, de boom kan veel wildgroei gaan ontwikkelen, een andere windvang kan de boom in gevaar brengen en de boom kan gaan bloeden.

 

 

 

 

Tip 2:

 

 

Als eigenaar van een boom bent u wettelijk verplicht om uw boom goed te verzorgen. Als er schade ontstaat omdat er bijvoorbeeld een tak afbreekt, moet u bijvoorbeeld aan kunnen tonen dat u er genoeg aan gedaan heeft om schade te voorkomen en de boom veilig te houden.

 

Als dit niet het geval is kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de opgetreden schade. Zorg er daarom voor dat uw boom altijd goed en vooral ook tijdig word nagekeken door een gecertificeerde boomverzorger.

 

 

Contactinformatie

Nieuweweg 36 Soest

 

06 43 69 03 00

 

info@hovenierhoogendoorn.nl

 

www.hovenierhoogendoorn.nl

 

© 2017 OverduinMedia