''If there's no Gardener, there is no garden''

 

Hoe is HoogendoornTuinen begonnen? Waar staan we nu? en waar gaan we naar toe?

 

 

Missie: Voor als het echt goed moet

 

 

Hoogendoorn Tuinen staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Door duidelijke afspraken te maken, en de beste kwaliteit te leveren hopen wij uw tuinplezier te vergroten. Wij denken niet alleen aan nu, maar denken zo veel mogelijk toekomstgericht. Dat is dan ook de kwaliteit die wij willen leveren.

 

 

Zo zijn we begonnen...

 

 

 

Bij Arie zat de passie voor groen er al vroeg in. Waar andere kinderen hutten bouwden, kweekte Arie zelf zijn planten om die vervolgens aan de hele familie uit te delen. En Hij wist het al zeker, hij moest hovenier worden.

En nu, jaren later, na veel opleidingen, cursussen en werkervaring op te hebben gedaan, wil hij deze ervaring graag met u delen.

 

Na de middelbare school volgde Arie de hoveniersopleiding. In de tussentijd werkte hij al op verschillende plekken om de nodige ervaring op te doen. Na ongeveer 12 jaar voor diverse opdrachtgevers te hebben gewerkt, werd het tijd om de opgedane kennis en kunde met u te delen en te beginnen met een eigen zaak.

 

 

HoogendoornTuinen nu...

 

 

 

HoogendoornTuinen is uw hovenier in de regio midden Nederland/Utrechtse heuvelrug. De tevredenheid van de klant staat altijd boven aan en daarom straat kwaliteit altijd op nummer één.

 

Daarnaast is toekomstgericht werken een pré. We werken niet alleen voor nu, maar zeker ook voor de langere termijn.

Hier gaan we naar toe...

 

 

 

Bij Hoogendoorn Tuinen staat de toekomst altijd centraal. Ook in de manier van werken is de toekomst van een groot belang. Wij proberen uw tuin altijd toekomstgericht in te richten. Ook voor Hoogendoorn Tuinen is de toekomst belangrijk.

 

"We ambiëren langdurige relaties. Voor u prettig, maar ook voor ons."

Contactinformatie

Nieuweweg 36 Soest

 

06 43 69 03 00

 

info@hovenierhoogendoorn.nl

 

www.hovenierhoogendoorn.nl

 

© 2017 OverduinMedia